I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Simmat 30 längder idag

Var med sonen till simskolan idag och passade på att simma trettio längder i samma veva. Det var skönt och jag är lagom här idag.

Då jag har jobbat mycket samt blivit matförgiftad, vab:at och varit hemma med barn när det varit stängt på förskola och skola vissa dagar (planeringsdagar som ej går att undvika), har jag dessvärre missat att träna med bästa Xtremefit. Ska försöka att komma igång med dem nu på fredag eller senast måndag igen. Den träningsformen är verkligen den bästa. Tycker verkligen ni ska prova på detta! Romeo Sundin och hans medarbetare är riktigt duktiga PT.

2 reaktioner på ”Simmat 30 längder idag

  1. Hej! Vad kul att läsa om alla dina inlägg om Xtremefit.
    Jag och min syster har precis bokat in oss för den 17de juni så om 2 veckor kör vi också ett 6-veckors upplägg. Dock hinner jag inte vara med den sista veckan eftersom jag åker till Grekland på semester, men jag hoppas i alla fall att dessa 5 veckor ska ge bra och märkbara resultat inför beachen 😀 Du verkar ju i alla fall ha fått jättebra resultat så då borde väl vi också få det? :)
    Hälsningar Amanda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *