I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Städat hemma – nu ut på promenad med sonen!

Jag har varit hemma med sonen idag, då han hade misstänkt magsjuka som vi blev varskodda om i måndags. Dock var det ingen magsjuka, men då 48 timmar råder, så har han fått varit hemma den tiden. Magsjuka, är ju som ni vet, förrädiskt många gånger – så lika bra att hålla koll.

Jag har städat uteplatsen (sopat och torkat av), tvättat två maskiner tvätt och städat av i köket, även tömt och fyllt en diskmaskin som är klar sedan lunchtid. Skönt att få det gjort successivt, lite i taget liksom! Lillgrabben har dammsugit lätt i vardagsrummet, han älskar att hjälpa till med städningen, sötnöten.

Har ytterligare en maskin tvätt att fixa senare hemma, men nummer två står redan igång nu, så vill passa på att gå ut på en promenad med Joshua innan den är klar. Lika bra att ta en nypa frisk luft i detta fina väder vi har.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *