I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Nya tv-spel á Star Wars till Nintendo Gamecube

Hejsan, hoppsan! När jag var på promenad med sonen tidigare, svängde jag in på en second hand butik nere i Centrum där jag fyndade dessa två tv-spel för endast 20:-/st. Inte illa pinkat det! Kompletta med icke-repiga skivor i originalförpackning med instruktionsanvisningar och allt som hörde till. Yeyy!

Ena är från tre år (den till höger) och den andra ville gubben väldigt ha, hehe 😉 Letade efter helt andra grejer, men råkade se spel-lådan, så tänkte kolla om det fanns något intressant däri, varpå dessa två var helt klara sådana.

Kom hem direkt efter att ha hämtat äldsta grabben, fixade med tvätten som var klar, vek det torra och hängde upp det blöta och satte igång en till maskin tvätt.

Nu är det dags att göra middag till familjen! Vad tror ni om baconlindade broccolibuketter i gräddsås? Det tror jag blir alldeles finemang!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *