I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Myser hemma

image

Hemma med sonen idag också, här är han glader. Natten var inte så rolig däremot, nätter och morgnar är värst då barn är sjuka. I alla fall här. I skrivande stund ligger sonen i min säng och kollar på Barnkanalen.

Vi ska bara ta det lugnt och mysa här hemma. Jag dricker tonvis med kaffe som vanligt, hehe.

2 reaktioner på ”Myser hemma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *