I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Fystest nummer 1 och 2 på bild – Xtremefit.se

Sex veckor har nu passerat, sedan jag började träna med Xtremefit. Målet var att på dessa veckor minst dubbla, gärna trippla resultatet från det första fystestet. Ovan ser ni mitt första och andra fystest. Vad tycks? Jag är riktigt nöjd. Ännu roligare var det när min personliga tränare Romeo Sundin frågade hur många situps jag klarade och när jag svarade 210 stycken, så frågade han om jag skämtade :-) Då kan ni förstå hur klen jag har varit i kropps- och muskelväg genom tiderna.

För de som inte vet, så far jag väldigt illa kroppsligt sett under senaste graviditeten och förlossningen. Jag satt bland annat i rullstol de sista tre månaderna av graviditeten och förlorade därmed alla mina muskler som förtvinades då jag knappt kunde röra på mig. Min kropp fick dessutom en chock i förlossningen då man med kroppen måste ta i för att kunna föda. Jag bröt dessutom svanskotan och förlorade över 3,5 liter blod under förlossningen och blev tvungen att akutopereras. Jag kunde inte alls gå efter förlossningen, utan fick hjälp av min man att ens kunna ta mig till toaletten, även att duscha.

Åter till ämnet träning nu då. Jag är mycket nöjd över mina resultat och på måndag börjar en ny sex-veckors-omgång som jag ser mer än fram emot ♥

2 reaktioner på ”Fystest nummer 1 och 2 på bild – Xtremefit.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *