I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

God morgon bönor!

image

Tjena! Här är vi lite trötta, glada men trötta. Joshua var lite triggig nyss, han somnade lite väääl sent igår kväll, men nu så!

image

Denna morgon äter vi bland annat ägg till frukost och så äggrika (ägg + paprika) som Maggie kallar detta efter en vän på min Facebook. Gott hur som. Känns bättre om morgnarna nu när det börjar bli ljusare. Längtar till mars när klockan ställs om 😉

6 reaktioner på ”God morgon bönor!

    1. Det är jättegott, glöm inte att ha en skivad tomat i botten! Stek alltså tjock paprika-ring med en tomatskiva i botten, sen ägg på det. Jättegooooottt!!!! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *