I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Är det OK för småbarnsföräldrar att delta i klubbar som håller i SWINGERS?

Swingers är som benämnt, en typ av sexuell fantasi, livsstil där flera personer i en lokal eller i flera rum, deltar, singlar som i par, delar med sig i partnerbyte eller bara har sex med varandra om man kommer som par, inför grupp eller i enskilt rum. Kort och gott.

Hur kommer jag in på detta ämne? Jo, det cirkulerar en bild på Facebook där det önskas föräldralediga Swingers i Sjöstaden. Nog tror jag att det hela är ett skämt, men för att se på önskemålet seriöst, så tycker jag absolut inte att det är okej att byta sexuellt umgänge i en lokal, där kåta jävlar passar varandras barn under föräldrarnas sexakt med varann eller partnerbyte, oavsett om detta sker i ett annat rum. Det är ju fortfarande samma byggnad, lokal. Nej, det passar sig inte.

Däremot ser jag inget fel med swingers överhuvudtaget, jag respekterar helt klart den fantasin/läggningen eller hur man säger. Ung, singel, gift, föräldrar, medelålders – åldern spelar väl ingen roll. Så länge alla mår bra av det, är med på det och att ingen kommer till skada.

Vad tycker du?

11 thoughts on “Är det OK för småbarnsföräldrar att delta i klubbar som håller i SWINGERS?

 1. Jag tycker absolut att det är okej att delta i swingersträffar eller vara med i en swingerklubb som småbarns föälder om man nu tycker något sånt är givande. Däremot tycker jag det totalt vidrigt att ta med barn och låta de som inte deltar ta hand om alla barn. Sex i alla former kan vara underbart, men dra inte in barnen är min åsikt! :)

 2. Swingers i all ära om man man känner att man behöver den sexuella njutningen.
  MEN barnen kan väl få ha vanliga barnvakter hemma hos föräldrarna. Med vanlig så menar jag en som inte väntar på att de ska bytas av som i ett skiftgång för att gå iväg och sexa loss med andra.

  Lämna barnen hemma istället med en barnvakt och ge er ut på sexdate eller en annan date om så önskas, men inga barn inblandade. USCH!

  1. Väl talat, håller helt med dig. Blev lite äcklad av denna bild just för den sakens skull, att ta med barnen dit och typ byta av med varandra? urk. Men jag tror att det hela är ett stort skämt. Jag hoppas det i alla fall…

   1. Hoppas också på att det är ett skämt. Hade jag varit personen i fråga som fotat bilden så hade jag tagit ner den och slängt den i soporna. Men det är nog för att jag är lite dramatisk av mig 😛

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *