I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Mötet klart

image

Skönt att det gick så snabbt allt, men vi ska höras för senare gällande detaljer och eventuella kompletteringar etc. Nu är jag på väg till nästa möte, får se om jag hinner in i någon affär därefter, innan nästa grej klockan 18. Såhär ser jag förresten ut idag, finklädd, fast ganska enkelt under. Mobilbloggat på språng…

2 thoughts on “Mötet klart

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *