I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Härlig morgon med gröt från Risenta

Hej och hå, gick upp vid 07, men barnen var lite sega, så de fick jag upp först 07:30, hehe. Medan barnen klädde på sig, gjorde jag iordning gröt till dem, det är de senaste nyheterna från Risenta, om ni hört talas om dem?! Jag har både müsli och gröt av detta märke, men imorse provade vi enbart gröten som barnen tyckte mycket om. Müslin har de provat tidigare (inte jag dock) och barnen gillade även detta.

Senare begav vi oss mot förskola och skola. Valde att ta vagnen till yngsta sonen idag, för att det är så ofantligt slaskigt och blött ute – vilka stora vattenpölar, hujedamig?! Fick gå värsta omvägarna för att inte själv bli alldeles tokblöt om fötterna, men det gick an.

Mobilbloggat på språng…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *