I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Gonatt!

image

Ligger till sängs nu och ska sova är det tänkt 😉 Det går nog bra :-)

Just nu strular mobilen när jag ska skriva detta inlägg via mobilen, den lever i sin egna värld i bokstäver… Den var nyss helt urladdad och hade slocknat, så lät den ligga på laddning medan jag borstade tänderna och förberedde kaffebryggaren inför morgondagen. Provade nu att ta ur laddaren och vips så kan jag skriva utan att det blir likt pofjsåfkpåååååååhhhkkkk. Hmm. Knepigt. Det är nog dags att byta mobil igen?

Nåja, nog med detta i-landsproblem. God natt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *