I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Jag vann en recepttävling (baconjulrecept-tävling) :-)

I december 2012 deltog jag i en receptävling med tips på juliga rätter med innehåll av bacon. Detta recept ligger inte ute på bloggen än, men det kan jag ordna under veckans gång :-) Det var via sajten bacon.se som jag deltog och vann :-) Jag mottog ett fint pris som bestod av en receptbok för bacon :-) Vi har redan kikat i den och hittat många spännande recept, bland annat den smörgåsen Elvis föråt sig på!

2 reaktioner på ”Jag vann en recepttävling (baconjulrecept-tävling) :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *