I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

GOTT NYTT ÅR!

Hej alla fina! Alldeles strax ska jag börja med maten, det blir snittarna som tar längst tid att göra samt att jag inte har allt här hemma, men klockan 15 finns alla ingredienser på plats här! Det blir kul ikväll, vi blir mellan 10-11 personer här hemma, alldeles lagom :-)

Gott nytt år!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *