I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Shopping på ”mellandagsrean”, bilder, butik och priser

Hej på er! Håller på för fullt att städa här hemma och har därför uppdaterat dåligt idag. Här kommer i alla fall bilderna på de plagg jag köpte på den så kallade mellandagsrean 2012. Helt ärligt har jag aldrig förstått hysterin i att alla springer som idioter i affärerna. Det fanns ju knappt något på rea detta år, inte på Nacka Forum i alla fall. Vi shoppade ju i torsdags och det var inte så mycket folk ute. Människor var det förstås gott om, men inte sådär överdrivet som det annars brukar vara med hetsiga %/&¤&%¤/&# som knuffas för att komma åt det där plagget för 50-lappen.

Nåja, jag blev nöjd över mina köp. Den där svarta klänningen som ni strax kommer att få se, den är ännu snyggare på faktiskt. Det blir en fin klyfta tack vare det genomskinliga svarta tyget. Inte så att brösten syns, men det blir snyggt. Jag ska nog ha den imorgon, på Nyårsafton, tillsammans med en kort svart kavaj och svarta strumpbyxor samt fina smycken.

H&M, grå byxa, 99:- (ej rea)

H&M, svart klänning, 149:- (ej rea)

Gina Tricot, svarta jeans, 299:- (ej rea)

New Yorker, klänning, rosa och grå blänkig, 199:- (ej rea)

New Yorker, grå tröja, 49:- (REA)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *