I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Lyx på Nyårsafton i goda vänners lag – välkomstdrink, middagsdrink och Champagne – Nyår 2012/2013

Åh, vad vi har fixat och trixat vad vi ska ha för mat på nyår 2012/2013.

Förrätter, tilltugg:

 • Senapskryddad laxröra med creme fraiche på tunnbröd
 • Ägghalvor med majonäs toppade med räkor och dill/persilja
 • Ägghalvor med gräddfil, rödlökshack och rom (svart och röd)
 • Crustades med citronkryddad creme fraiche toppat med räkor och persilja
 • Crustades med ägg- och (rökt) laxröra

Middag:

 • Örtkokad hummer
 • Aioli
 • Stekt och ugnsbakad kalvfilé
 • Potatisgratäng
 • Rödvinssås

Efterrätter, tilltugg:

 • Gurka i senapsdressing
 • Rostade nötter med honung
 • Vaniljpäronsalsa

– samtliga med ost från Castello Alps Selection

Hur ser er meny ut för Nyår?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *