I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Hej hallååå

Hej där, ser att många av er har tävlat – och jag kommer att outa samtliga vinnare imorgon. Ni får ursäkta mig att jag varit så dålig på att uppdatera, men det beror på veckans sjukdom. Det känns dock bättre nu, så på måndag är jag hel igen. Ska bara vara hemma och ta det lugnt hela helgen. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *