I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Vårdcentralen nästa

Hej finisar, denna snötäckta torsdag! Jag vet att jag suger på att uppdaterat är för att jag verkligen inte mår bra. Tidsinställer inga inlägg heller utan uppdaterar när jag orkar. Trots bara 3 timmars sömn natten till igår och tuppluren mellan 14-15, så somnade jag inte förrän 04-30-05:00 imorse! Vaknade av väckarklockan vid 06 och 06:30, hehe, vilket kanske inte var så värst skönt, men slutligen vaknade jag vid 08 av barnen.

Vad roligt förresten, att så många av er läsare gillar att tävla. De flesta av pågående tävlingarna avslutas imorgon, så passa på att tävla om fina priser för flera tusen här.

Just nu äter jag lunch från gårdagens rester som min kära make gjorde iordning i matväg (efter mitt recept såklart, höhö). Det blev fläskfilégryta med potatis och grönsaker samt bönor. En ypperligt god maträtt som jag tycker att ni ska testa på! Recept finns här.

Dricker även Coca Cola (?????), det visar hur dålig jag är. Jag dricker sällan läsk, ytterst sällan. Jag har huvudvärk, förmodligen av vätskebrist, så tänkte att då läsk innehåller socker, kanske jag får ut vätskan i blodet snabbare… Jag har inte ens lagat mat denna vecka, saknar verkligen matlagningen.

Näe, nu måste jag göra mig iordning för Vårdcentralen. Ska kolla upp detta (och en annan sak) samt be om hostmedicin på recept, för detta fungerar verkligen inte. Ut i det kalla vädret snart då, hörs sen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *