I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Tar det lugnt denna torsdagskväll…

Kikar just nu på ett av mina absoluta favorit-program, Criminal Minds. Älskar verkligen kriminalserier :-) Detta avsnitt verkar högst spännande :-)

– Vad gillar du för typ av serier?

Det gick bra på Vårdcentralen tidigare i alla fall. Lungorna lät bra, men inte hostan, så jag fick hostmedicin utskrivet på recept. Kollade även en annan sak där, som jag inte berättar nu, utan tar senare i bloggen.

Vad roligt förresten, att så många av er läsare gillar att tävla. De flesta av pågående tävlingarna avslutas imorgon, så passa på att tävla om fina priser för flera tusen här.

Förstår inte att det kan ta så lång tid för barnen att somna? De åt middag direkt när de kom hem och kvällsmål tidigt. Dessutom badade de. Till sängs lades de till klockan 19:45, men somnade inte förrän först nu i skrivande stund?! Joshua somnade förresten till en snabbis direkt när de kommit hem, men det handlade bara om någon minut, så inte tupplur där inte!

Mår liiiite bättre nu på kvällen, men mådde riktigt dåligt tidigare idag. Febersvängen kommer väl tillbaka inatt som vanligt också… Var dessutom mör efter att ha varit utanför dörren för första gången denna vecka, när jag har varit säng- eller soffliggandes annars. Det var lite tungt faktiskt, för kroppen. Höll på att somna direkt när jag kom hem från Vårdcentral och Apotek, men tänkte att det inte skulle vara en sådan bra idé, för jag kan ju vakna nu och sedan vara vaken hela natten lång.

Nu hör jag visst att barnen inte alls sover, suck. Klockan är 21:15 liksom. Hörs imorgon…

One thought on “Tar det lugnt denna torsdagskväll…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *