I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Julpyssel med egen hemmagjord julkrans/dörrkrans och fika till första advent

Förhoppningsvis är jag frisk till helgen när första advent infaller, då är tanken att vi ska mysa ordentligt här hemma. Tänker pyssla ihop en fin krans tillsammans med barnen, men behöver få hem material för att ordna detta. Det blir risgrynsgröt till frukost med tillbehör samt varm choklad med smak av pepparkaka. Även julstjärnor och annat pynt skall upp på söndag. Fler julpyssel finns här.

Vad tror ni, visst kommer nog barnen gilla detta pyssel?! Kommer dock inte följa mallen, utan vill ha med granris också och en hel del glitter, funderar på glitterspray. Det är inte så himla svårt att binda sin egna julkrans. Kika gärna på detta tips som TV4 Nyhetsmorgon sände 26/11 2012.

För att göra kransen behövs följande:

x Dremel 930 limpistol – finns hemma.
x 7 mm genomskinliga limpatroner GG02 och glitterlimpatroner GG04 – finns!
x Kransbas – måste inhandlas.
x Tallkottar – plockar ute i skogen såklart! Har lite hemma, men inte tillräckligt…
x Band att hänga upp kransen med – sparar alltid band, så det finns hemma.
x Band med wire till rosetten – finns nog hemma.

En reaktion på ”Julpyssel med egen hemmagjord julkrans/dörrkrans och fika till första advent

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *