I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Hej hej… (fem pågående tävlingar)

Hej där en snabb sväng. Mår fortfarande väldigt dåligt och tog nyss en tupplur på en timme. Vaknade nyss upp svettig och dan igen, suck. Somnade tyvärr vid 04 inatt på grund av hosta och feber, vaknade 07 och har bara legat hela morgon och eftermiddag. Känns bra att lyssna på kroppen. Jag har åkt på det där Joshua hade häromveckan. Det har gått runt i familjen. Min man har också varit sjuk och likaså äldsta sonen. Fast hårt drabbades lilla killen…

Som tidigare nämnt, bara en snabbt gnällinlägg.

Ni andra däremot kan ju tävla om fina priser för flera tusen här. Fem pågående just nu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *