I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

God morgon finisar

Här var man vaken innan tuppen minsann, precis som det ska vara. Trött som få, men glad ändå. Väntar bud senare i eftermiddag och undrar vad för gott jag kommer att få med den där osten jag ska få prova på :-)

Just ja, måste berätta en grej. Mina bröst har ömmat och jag har haft småont i buken. Detta ledde till att jag köpte ett graviditetstest igår kväll… Testet var negativt *puuuuh* Har inte tid att vara gravid just nu, hehe 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *