I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

REKLAMFILM med mig och Önskefoto – på Youtube

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=3_dEfybPldw]

Här ser ni en ny reklamfilm som kommit ut, där jag har ”huvudrollen”. Vad jag gör i reklamfilmen får ni helt enkelt kolla efter själva, för att jag inte ska spoila något här i textväg.

I slutet av videon får ni tittare en generös rabattkod som ni kan nyttja, riktigt smart inför julens alla klappar :-)

18 thoughts on “REKLAMFILM med mig och Önskefoto – på Youtube

          1. Haha nejdå, men jag som kommer från Skåne älskar att lyssna på stockholmska och göteborgska bland annat, haha. Önskar jag vore stockholmare eller göteborgare!

    1. Ursäkta om jag är trög här, men varför ska jag ansöka till victoria’s secret fashion show på en sida där jag uppmanas köpa en klänning på Bubbelroom? Känns lite fejk, som om du på ett fult sätt lockar klick för att typ…tjäna några ören?

  1. Mycket allvarlig i början 😀 … Men du är mycket beutiful! trevlig video 😉 du bör göra fler videor. varför inte videoblogs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *