I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 9 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

PYSSELTIPS: måla ”mallar” till barnen som de får färglägga

Många tycker att mallar inte är bra, utan att man ska tänka kring barns egna fantasi och skapande. Jag håller med på många plan, men inte helt fullt ut! Jag tycker att det är bra med mallar ibland, för då får barnen öva på finmotoriken genom att måla innanför linjerna. Det går lika bra att rita själv och eventuellt kopiera/scanna eller skriva ut direkt från nätet :-)

Här kommer några pysselbilder från igår, då jag hade ritat några figurer till mina söner, något Joshua och Zacharias blev helt sålda på (fast jag fick bara plåta Joshua, haha). Det blev diskussioner kring den första bilden han färglade, ”skattkartan”. Det var tydligen en väg som ett monster gick längs till pengar…

Joshua blev jätteglad för dessa mallar och visade sedan upp sin ena teckning. Här kör vi all in! Han trodde inte att det var jag som hade ritat figurerna, den lilla parveln.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons