I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Vårdcentralen, röntgen och provtagningar

image

Idag har jag varit iväg med sonen till Vårdcentralen, där han har röntgats och blivit undersökt. Fick dock ta ytterligare prover som ska skickas iväg på analys… 🙁 Får svar om en vecka.

Strax innan klockan 11 var vi färdiga och gick till ett sushiställe i centrum. Vi tog en maträtt (minns ej namnet, men vanlig thai-rätt) tillsammans med några bitar sushi. Sushin satt fint, men inte det andra, så vi gick till ett café istället, fikade och myste.

Efter fikan mötte vi upp nyblivna fyrbarnsmamman Jacqueline som vi av en slump sprang ihop med när vi kom från Vårdcentralen, så vi gick och lunchade allihopa på Olearys.

Lovade sonen att han skulle få en ny uppsättning kläder eftersom att allt på Vårdcentralen gick så bra då han var duktig, så H&M nästa. Han fick välja kläder själv såklart.

Nu är vi hemma sedan 14-tiden och sonen sover middag i sina nya kläder som han bara var tvungen att prova innan de ska tvättas. Sitter hur fint som helst! Bilder på kläderna kommer senare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *