I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

TÄVLING: Vinn snyggaste mobil-plånboken i stan!

Jag vill vinna den übersnygga mobilplånboken (Smart Pounch) i svart lack hos Emma-Lou! Med den här smarta mobilplånboken behöver jag inte oroa mig för att glömma varken mobil, pengar eller kort. Perfekt för utekvällen eller för att ha till affären! Enkla tävlingsregler dessutom! Tävlingen finns här: http://www.mondoblog.se/emmalous/2012/10/31/tavling-vinn-snyggaste-mobil-planboken-i-stan/

Tävlingsregler:

1. Kopiera kursiv text ovan, bild samt tävlingslänk och tipsa om i din blogg eller skicka mejl till fem stycken vänner samt mig. Min mejladress hittar du på headerbilden.

2. Skriv en motivering i en kommentar i detta blogginlägg. Lägg även till om du tipsat per mejl eller i blogg. Om du tipsar i blogg, bifoga även länken till ditt tävlingsbidrag.

– Tipsa gärna om tävlingen på din blogg, Twitter, Instagram eller Facebook!

Tävlingen till 20:00 den 20 november 2012.

10 reaktioner på ”TÄVLING: Vinn snyggaste mobil-plånboken i stan!

 1. Jag är med och tävlar om det snygga mobilskalet. Använder min mobil utan skal just nu då mitt förra precis gick sönder när jag hjälpte min sambo att stänga ett fönster..:( Jag skulle verkligen behöva ett nytt där jag, som aldrig kan hitta mina saker i väskan, kan ha det mesta i samma fodral 😀 Tipsade via mejl

 2. Jag är med! :-)
  Har lagt upp bild, text & länk på min blogg:
  http://merlinsdagbok.blogg.se/2012/november/tavling-2-3-4.html#comment

  Jag skulle vilja vinna för att jag är i behov av en sådan väska.
  Eftersom att jag är i stallet ofta, och har med mig mobilen så är jag rädd att jag ska tappa den och att den går sönder. Men om man har en sådan finurlig sak så kanske den inte går sönder så lätt! :)
  Och så tycker jag att den är jättesnygg, skulle passa mig perfekt i smaken. Skulle ha den till fint också, såklart :).

  Mail: merlinsdagbok@live.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *