I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Känns så ensamt här hemma…

Jag är ju hemma med sonen som ni vet och det känns sisådär. Maken har fullt upp på sitt jobb, så jag måste vara den som vab:ar. Tycker det är jobbigt, för jag blir så orolig för mitt barn. Man känner sig så…maktlös gällande detta. I alla fall jag. Förstår inte hur mitt barn kan ha sådan otur att råka ut för sådana här sjukdomar. :-( Det gör ont i mig.

Jag var ute med sonen på förmiddagen, men bara för en kort stund så att han skulle få lite D-vitamin och frisk luft. Febern kändes inte av, men det brukar vara så mitt på dagen, eller ja, förmiddagen och fram till och med senare eftermiddag. Man blir inte sjuk av att vara ute, vi talar frisk luft. Det är bakterier som orsakar sjukdomar, inte frisk luft.

Nu sover sonen och jag har inte den blekaste om vad jag ska hitta på här hemma, så jag softar vid datorn lite och läser nyheter och så vidare.

….

4 reaktioner på ”Känns så ensamt här hemma…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *