I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Det har varit tufft idag…

imageDet är jobbigt att vara hemma med sjuka barn vissa dagar. Vi har varit på Vårdcentralen ikväll (Närakuten) och sonen måste röntgas då det inte verkar vara så bra med lungorna. Han hostar och har feber. Läkaren såg orolig ut, men jag låtsades vara förstående och med i matchen. Joshua hade nämligen lunginflammation för cirka 1½ år sedan…

Vi ska tillbaka på torsdag för röntgen. Hade vi fått den tiden vi skulle ha från första början, så hade röntgen varit färdig redan idag, men receptionisten hade trippelbokat på just vår tid, så vi fick en senare tid.

Det känns bra att vården tar oss på allvar i alla fall, men det finns riktiga nötter som besöker Vårdcentralen, ugh! Två personer satt och verkligen rå-blängde på oss medan vi väntade på resultatet från blodsänkan?! Jag hade båda barnen med mig i och med den sena tiden, så de lät ju såklart, de små liven. Jag sa till barnen att inte leva runt så mycket, samtidigt som jag tyckte det var ett bra tecken att Joshua orkade busa lite trots att han är sjuk. Barn är barn för tusan! Så jäkla mycket körde de inte heller för den delen…

Bara det faktum att han sover middag om dagarna nu när han är sjuk, är bara ett bevis på att han inte är särskilt kry. Han har nämligen inte sovit middag på flera månader. Såhär blir det endast nuförtiden om han är sjuk eller om vi har miljöombyte som i exempelvis en resa.

Då tiden på Vårdcentralen blev framskjuten, kändes det som det enda rätta att äta ute, så att barnen fick i sig mat i tid. De blir så griniga annars. Hade tiden först vid 15, men fick ändra om till 17:30. Så det blev att hämta Zacharias klockan 17, därefter bege oss till Vårdcentralen där vi tack och lov kom in på uppsatt tid.

Nu sover barnen sedan ett tag tillbaka och jag kollar på TV och spelar Wordfeud. Spela gärna mot mig, jag heter Emma-LouSWE där.

Må så gott!

One thought on “Det har varit tufft idag…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *