I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Dagens bloggtips: lillami

lillami är en go tjej som bloggar under VIP på samma portal som mig, Mondoblog. Hon är positiv och skriver mycket om detta i sin blogg, där hon ger tips för ett bättre inre tänkande, tycker jag. Bilderna som lillami postar i bloggen är underbara, särskilt hennes höstbilder denna årstid. Hur magisk är inte denna höstbild ovan? Love it!

lillami är emot djurplågeri (som de flesta), men har skrivit om detta på sin blogg med oerhört bra argument gällande dessa gilla-och-sprid-skit-på-Facebook. Jag kan inte göra annat än att hålla med tösen i hennes tänk, för det är exakt så även jag känner och även har skrivit om på just Facebook. Vad hjälper en jävla bild på ett misshandlat barn, en slagen kvinna, ett skadat djur? Det hjälper inte ett skit faktiskt. Läs även detta inlägg om djurplågeri som fick lillami att bli ursinnig!

Åter till lillami för att inte glida iväg alltför långt från ämnet. lillami är som tidigare nämnt, väldigt positiv i sin blogg, något jag håller varmt om hjärtat. Hon tipsar även sina läsare om exempelvis parfymer, uteställen med mera, vilket jag uppskattar enormt.

Det jag saknar på tösens blogg, är matrecept! lillami har nämligen varit vegetarian i dryga 20 års tid och jag skulle gärna vilja ha fler matrecept á veggo!

Fin tös, den där lillami. Kika in på hennes blogg och lämna ett avtryck nu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *