I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Vinnarna i Pippi-tävlingen (igen)

Hej vänner, här kommer vinnarna igen i tävlingen om Pippi-prylarna! En av er har ej svarat, så om-publicerar detta inlägg igen. Får jag inte svar, drar jag en ny vinnare eller håller tävlingen på nytt.

Lillans mamma:
Oo vill så gärna vinna detta till min dotter som tycker om Pippi så mycket. Är det inte flätor i håret, så vill hon ha en prickig häst. Den på Coop för 10 kronor åkturen får duga sålänge. 😉 Det skulle vara kul att ge henne detta set, mycket för brickan och muggens skull. Skulle överraska henne en morgon med frukost på sängen med detta fina set. Spelet skulle hon också tycka om.

Emeli:
Jag vill till dottern detta vinna,
tidlös bus-Pippi som aldrig lär försvinna.
Dottern skulle bli upp över öronen glad,
över detta fina set som ska bli hyllad.

Lindisen:
Åååh, skulle vilja vinna allt det här till min brorsdotter som älskar Pippi så in i norden! Vi skulle ha så kul tillsammans när vi sitter inne. Hon är en trogen ute-tjej, men när regnet piskar i ansiktet stannar vi inne (jag bor hos dem tillfälligt och hjälper till). Detta skulle bli sån bra överraskande present till lilltjejen.

Stort grattis till er tre! Min mejladress hittar ni här. Mejla mig era adresser, så skickar jag vinsterna så snart jag kan.

4 reaktioner på ”Vinnarna i Pippi-tävlingen (igen)

    1. Jodå, jag fick ditt mejl och skrev där att jag sänder din vinst så fort jag har fått alla adresser 🙂 Då håller jag koll bättre så att jag skickar rätt 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *