I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Heliga söndagen…

Åh, vad fort helgen springer iväg… Jag ska i alla fall ta och tillaga fyra olika maträtter nu. Lunch och middag för idag och så middag för både måndag och tisdag samt matlådor på det.

Kalaset igår var alldeles underbart. Bra stämning hela igenom och så var jag över hos Tanja en stund igår kväll. Hon fyllde trettio och hade en bjudning hemma. Var över till henne nyss och hjälpte till att städa undan från gårdagen och så snackade vi lite strunt. Sedan handlade jag hem en stor pappkasse mat från ICA här på Kvarnbergsplan.

Skön söndag med andra ord!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *