I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Trevligt event med airbnb.se

Vi välkomnades med skumpa.
I torsdags efter jobbet åkte jag och Maggie in till stan för att inta ett mycket trevligt event med företaget airbnb i en exklusiv lägenhet på Odengatan i Stockholm. Vi mottogs med ett varsitt glas bubbel och lyxigt goda snittar medan vi lyssnade till en intressant presentation. Via airbnb kan man hyra privatpersoners hem i 192 olika länder till mycket förmånliga priser. New York, centrala Paris eller en ö på Fiji!

Man kan även tjäna pengar själv på att registrera sig hos airbnb genom att själv hyra ut sitt boende när man exempelvis är på semester. De tar endast 3 % av intäkten i avgift mot att du rekommenderas på deras hemsida samt att det är kostnadsfritt att vara medlem hos dem. Det handlar alltså om att man dels kan hyra ut sitt eget hem och tjäna pengar på detta, eller helt enkelt boka resor för egen del via dem. Dessutom har de en grundligt utförd försäkring som täcker eventuella skador eller stöld hemma hos dig.

Med på plats fanns även resemagasinet Vagabond, som presenterade vad vi svenskar helst åker på för sorts resor och var samt vad vi avskyr mest på flyget.

Kort om företaget

”Airbnb grundades i augusti 2008, har sitt huvudkontor i San Fransisco, Kalifornien och är en pålitlig marknadsplats och ett nätverk där privatpersoner annonserar, upptäcker och bokar unikt boende över hela världen – via sin dator eller mobiltelefon. Oavsett om det är en lägenhet för en natt, ett slott i en vecka eller en villa i en hel månad så kopplar Airbnb ihop människor med unika reseupplevelser, i alla prisnivåer, i över 26 000 städer och 192 länder. Med en kundtjänst av världsklass och ett ständigt växande nätverk av användare så är Airbnb de enklaste sättet att tjäna pengar på sitt extra utrymme och nå miljontals människor.”

Hela gänget! Kolla gärna in deras bloggar:

Vi blev bjudna på kalvkött med rostad potatis, sparris, kantareller och rödvinssås.

Till efterrätt blev det äppelpaj med grädde.

Bilderna i detta inlägg kommer ifrån Ros-Maries blogg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *