I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Treårskalas för min prins Joshua! (bildspel + bilder)

Pappa Simo köpte bästa presenten – nämligen en sopbil!

Min fula tårta, hahahha.

Älskade Rambo!

Storebror var mer intresserad av att spela dator 😉

För enkelhetens skull, bjöds det på varmkorv med bröd och diverse tillbehör.

Blåser ut ljusen.

Så lycklig när vi sjunger för honom! ♥

Tuffingen Oliver!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *