I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Idag ska vi till Tekniska museet

Hallå där!! Har precis druckit upp min kaffe och funderar på att ta en kopp till. Ska alldeles strax göra mig iordning för dagens äventyr. Vi har varit uppe sedan 07:30 just för att inte störa sönernas sömnrytm så dant under helgen, vilket fungerar alldeles utmärkt. Vi sitter allihopa och kollar på Barnkanalen och gosar.

Idag bloggar jag faktiskt för första gången från vår iPad. Jag har ett skrivbord till den som samtidigt fungerar som ett skydd av märket Logitech. Om jag inte skulle ha ett skrivbord till, skulle jag så fanken sitta och skriva ett inlägg. Projekt det där med att peta bland bokstäverna på en skärm, i alla fall till ett längre blogginlägg.

Kameran kommer att tas med till museet idag, så många fina bilder kommer på bloggen i eftermiddag. Jag kommer även att mobilblogga ett kortare blogginlägg under dagens gång.

Nu ska jag gå igenom alla 300 (spam)kommentarer som inkommit under natten…

Ha en skön lördag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *