I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Hallå sådär fredagskväll?!

Vi kom hem här vid 21-tiden, efter att ha firat en släkting med middag, presenter och gott. Joshua somnade redan i bilen, så han sov som på beställt (något sent dock).

Det var mysigt hos släkten, även om barnen röjde loss en hel del, haha. Mina barn såklart 😉 Jag var även smått trött efter jobbet, eller det kom liksom tyvärr lagom till själva firandet, efter att ha hämtat en tjurig son från skolan. Fredagströtthet med andra ord. Väl hemma från skolan så var det ju lugna puckar. Det var steget f-r-å-n skolan som var grinig liksom. Sen när vi väl vandrade hem i regnet, så diskuterade vi alla maskar och sniglar som kröp omkring här i betongen :-)

Imorgon blir det åka av. Vi åker förmodligen kommunalt in till Tekiniska museet där det skall hållas ett Pippi-event för barn med bland andra saklekarjakt och annat skoj. Fast med tanke på Tjejmilen blir det nog kanske enklare att ta bilen? Även finaste Maggie ska komma dit tillsammans med sin vän och dennes barn. Så det ska bli hur kul som helst. Det blir lunchade på museet, bus och stoj och därefter själv-guidning på museet.

Nu Tv-mys!

Vad gör ni denna helg?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *