I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Hål i byxan!

image

image

Zacharias nöter något otroligt på sina byxor, att det är hål runt knäna inom 2-4 veckor trots att han inte kryper omkring på golvet eller marken. Aktivt barn minsann, vilket ju är bra. Dock kostar det ju att köpa nya par byxor varannan vecka, så nu har jag införskaffat märken/lappar som ska sys över alla hål. Yes, Yes. Tog alla förpackningar som fanns kvar på H&M i Huddinge. Lika bra att ha till nästkommande byxor med hål över knäna :-) Nu har jag 15 ”lappar” till nutida 8 byxhål 😀 och fler hål i de andra byxorna lär det bli bara denna höst 😉

3 reaktioner på ”Hål i byxan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *