I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 9 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

God morgon helg!

Hej! Hur har ni det? Här är det strålande. Jag och äldsta grabben myser i Tv-soffan medan yngsta sonen ska skjutsas till släkt för barnpassning, då förskolan är stängd.

Annars i helgen så är det en hel del på G. Idag är det en person som firas för avgång på jobbet. Imorgon förmiddag ska jag och familjen iväg till Tekniska museet för ett Pippi-event :-) Där blir det bland annat lunch, sakletarjakt, leklabbet och rundtur på museet. :-) På söndag var det nog inget speciellt, men det finns alltid något att hitta på med barnen :-) Eller jo! Zacharias ska på party hos en tjejkompis!

Vad ska du göra i helgen?

Måste bara inflika att jag har varit dålig på att besvara era kommentarer i era bloggar. Jag har däremot svarat er i min egen blogg. Det är min första arbetsvecka på nya jobbet, vilket har resulterat i många intryck och jag har varit smått tröttare än vanligt. Därpå har det varit att umgås med barnen innan de sover för natten och senare vips så flyger hela kvällen förbi. Jag svarar på kommentarer i min egna blogg sålänge, då jag sitter på mobilen och gör detta via WordPress-appen på min HTC. Som jag har nämnt tidigare så är det lite projekt att kommentera från mobilen på era bloggar, då en lång text kan försvinna helt om uppkopplingen kruxar etc. Jag kan ju som sagt varken kopiera och klistra in på min mobil *skäms* Därför kommenterar jag bloggar endast hemifrån på min stationära dator. Bättre att nämna detta en gång för mycket än aldrig…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons