I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Det försvunna originalet är tillbaka!

image

Joshuas favorit, snuttisen Nalle (Dinglisar mus snutte) har varit spårlöst försvunnen i flera veckors tid. Just den jag köpte till honom då han låg i magen våren 2009.

Igår när pappa hans hämtade hem honom från förskolan, gick de längs Huddingehallen och förbi bussarna vid ICA Kvarnen som ligger ett stenkast från vårt hem. Där hittade Joshua sin älskling – bara sådär. Hur stora är oddsen på detta?!

Inte för att den var smutsig, men den luktade surt, så självfallet tvättade jag den igår kväll. Jag kan lova att det blev ett kärt återseende redan under gårdagen för lillgrabben, men då var Nalle inte särskilt fräsch. Men nu på morgonkvisten blev det kärlek, även om kopian låg intill!

Vi har köpt totalt tre likadana snuttisar utifall förlust i och med sonens kärlek till Nalle. En av kopiorna försvann faktiskt i Paris sommaren 2011.

Hur vet vi då att det är originalet som hittades, undrar ni säkert. Jo, Nalle är nämligen märkt!

Nalle – vad har du varit på för äventyr egentligen? :-)

2 reaktioner på ”Det försvunna originalet är tillbaka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *