I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 9 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Spa på Grand Hotel

image

Här ser ni mig på spaavdelningen. Åh, vad mys vi har haft, jag och bästa Maggie. Sååå skönt och otroligt välbehövt. Vi är helt möra just nu haha! Maggie sa att vi måste hit åtminstone en dag i veckan… Mjaaa, får se om plånboken tillåter det, haha! 😉

Nu kommer min middag; skaldjurssoppa på något spanskt ställe på Centralen.

4 reaktioner på ”Spa på Grand Hotel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons