I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

SEX vinnare presenteras härmed (tandblekning och film-koder)

Hej hopp allesammans! Sorry att det har dragit ut på tiden att dra alla vinnare, men jag har varit bortrest och inte kunnat sitta vid datorn (tidsinställt inlägg då ju) då jag inte har något trådlöst Internet… Men men, jag är ju bara mänsklig! 😉 I detta blogginlägg drar jag alla de sex vinnarna där en vinner tandblekning i stripes från Stella White och de andra fem vinner varsin kod för Alfons-filmer som kan ses via datorn hemifrån.

Den som vinner tandblekningen hos mig, behöver jag adress utav. De andra fem, behöver jag bara mejl ifrån så skickar jag över koderna därigenom. Min mejl finns här.

Personen som vinner tandblekningen är Anna, Melvins mamma som skrev denna motivering:

Hoppas på tur. Mina tänder har blivit rätt gula av kaffet jag dricker, nu känner jag att jag vill dra ner på kaffe och få lite vitare tänder

De fem som vinner varsin filmkod för Alfons-filmer är:

1. Lina:
Jag vill vinna å kolla med tvååriga dottern här hemma en regnig sommardag. Skulle vara mys å dessutom få uppleva gamla minnen från böckerna man läste som liten.

2. A.:
Jag vill vinna för att ha ett snabbt och lätt sätt att roa min systerdotter när jag är barnvakt, hon blir hemskt lätt uttråkad! Dessutom har jag aldrig sett Alfons själv så det är kanske dags nu i tjugoårsåldern. 😉

3. Liselotte:
Är gärna med och tävlar. Detta skulle passa perfekt att vinna, då jag passar mitt lilla barnbarn en del, och det är full fart för det mesta, men ibland behöver man ta det lite lugnare, och då skulle detta passa bra. De har ju dessutom haft Alfons tema på lillens dagis, så då är det nog kul att kolla film med Alfons också.

4. Annelie Niehoff:
När vi är i stugan har vi ingen TV och det funkar utmärkt men ibland önskar man att man kunde sätta barnen framför en film på datorn så att man fick vila öronen från allt syskonbus lite grann i varje fall 😉 Barnen älskar Alfons så den filmen skulle bli super att se på vår semester! Kram!

5. Annica:
Jag älskar att se på film och även min dotter, så en trist dag med en massa regn så kan man vara hemma och se på en film utan att gå ut 😀 perfa!

3 reaktioner på ”SEX vinnare presenteras härmed (tandblekning och film-koder)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *