I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

DEL 3: Alla videos från Lådbilslandet i Nykvarn sommaren 2012

Tjuvstartar lite här… Här kommer några videos jag har lagt upp på Youtube från vistelsen på Lådbilslandet i Nykvarn. Detta är fjärde och sista delen för detta äventyr. Hoppas ni gillar mina videos!

Monstret hälsar på när barnen åker flotte…

Lådbilsrace – mot slutet…

Barnen åker ut på flotten…

Joshua åker gula tratorn…

Barnen åker flotte mitt ut i en annan vinkel…

Och så kommer barnen in igen från flottens tur…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *