I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

DEL 2/4: Ännu fler bilder (22 st) från vår utflykt till Lådbilslandet i Nykvarn sommaren 2012

Nu är det återigen dags att uppdatera om vår dag i Nykvarn på Lådbilslandet. Här följer del två av fyra där vi direkt efter att ha intagit lunchen beger oss till banorna igen. Då det är ganska många foton (22 st) väljer jag att enbart skriva bildtexter till vissa utav dem.

Här kommer bilderna:

Zacharias tankar.

Här syns alla tre grabbar tillsammans på bild. Joshua följer ständigt efter sin bror och kusin :-)

Vi föräldrar tyckte att denna bil var så cool och inspirerande. Klicka upp bilden för större format om du önskar läsa texten större.

Joshua i mindre trafikstockning.

Joshua hade precis fått ”bensinstopp” då han genade över gräsmattan och klev då ur bilen för att själv putta igång bilen – vilket han lyckades med. Se så glad och lycklig han är när han kikar bak för att se att bilen verkligen rullade! Klicka upp bilden i en ny flik för större format.

Kusin till Zacharias och Joshua.

Joshuas åktid är slut och han försökte smita (läs: han förstod inte).

– Och där smet han visst igen! Se föregående bild 😉

Här åker mina söner ”motorcykel/moppe” medan kusinen intar den större banan för tredje gången.

Ståtliga pojkar det där!

En reaktion på ”DEL 2/4: Ännu fler bilder (22 st) från vår utflykt till Lådbilslandet i Nykvarn sommaren 2012

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *