I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Kirrar pastasallad med grillad kyckling till lunch för vi ska till…

…lådbilslandet! Wiho, barnen kommer att få det jättekul! Jag gör bara en väldigt enkel pastasallad idag, tämligen med ingredienser som; kyckling, pasta, morotsriv, grön och gul paprika i tärningar, blandade ruccula- och babyspenatblad, körsbärstomater, enkel hemmagjord italiensk dressing. Detta tar vi med oss, så tar det andra sällskapet med sig dressing (typ Rhode island), engångsbestick samt kaffe.

– Det kommer bli myyyyys!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *