I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

DEL 1/4: Flertalet (22 st) bilder från Lådbilslandet i Nykvarn 2012

Vid 12:30-tiden idag åkte vi till Nykvarn för att besöka Lådbilslandet för första gången någonsin. Det var en fullspäckad eftermiddag med många roliga aktiviteter för barnen. Vi åt även lunch mitt i det hela och barnen hade verkligen kul.

Nedan följer 22 bilder i kronologisk ordning. Jag har nämligen 65 bilder i mappen (tidigare 252 bilder). Dessutom har jag 6 videos som skall läggas upp på Youtube under morgondagen och därför blir det sista inlägget av fyra gällande vår tripp till Lådbilslandet i Nykvarn.

Jag skriver bildtexter till vissa av bilderna och låter resterande tala för sig själva.

Joshua kör en polisbil medan de andra två killarna kör sopbilar.

Grabbarna grus åker tåg.

Zacharias agerar lokförare.

Kusinerna latchar i linbanan.

Joshua som fullkomligen älskar bilar, traktorer och flygplan, är ju överlycklig i denna stund då han får köra en gul traktor med släp.

Se så lycklig pojken är ♥

Kusinerna tävlar med racerbilar.

Dags för lunch! Kusinen är faktiskt hungrig, därav ansiktsuttrycket 😉 Alla barn var hungriga och åt som hästar, hehe :-)

Pastasallad med kyckling, morotsriv, grön och gul paprika i tärningar, blandade ruccula- och babyspenatblad, körsbärstomater – samt en enkel hemmagjord italiensk dressing gjord på örtkryddad olja, ättika (blir sprakigt då), salladskrydda, torkad basilika, salt och peppar. Och så vitlöksdressing på detta!

2 thoughts on “DEL 1/4: Flertalet (22 st) bilder från Lådbilslandet i Nykvarn 2012

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *