I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 9 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Frågestund!

image

Jahopp, då kör vi en sån här för andra gången någonsin sedan bloggens start sommaren 2007.

Fråga nästan vad ni vill! Jag kommer inte låta kränkande frågor publiceras eller sådana där någon exempelvis vill att jag berättar smaskigheter om mina vänner etc.

Fiffig bild huh? 😉 det får helt enkelt bli så när jag inte har datorn med mig på semestern…

Frågestunden pågår fram till och med nu på måndag då jag garanterat är hemma i 08-arean.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons