I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Morsning!

Här fick vi sova länge minsann, till klockan 08:30 närmare bestämt 😉 Det var skönt att sova längre än vanligt för en gångs skull, men sen blev det livat på barnen 😉

Ringde Maggie direkt när jag vaknade typ och snuttan började snacka om en man som hade haft samlag med ett får – här i Sverige? Helt sjukt. Artikeln hittar ni här.

I övrigt har jag och Maggie planerat att fixa en fest i höst, till Maggies ära faktiskt, då hon fyller år om en månad. Frågan är var vi ska hålla festen? Gamla stan? Maggie bad mig dessutom att plocka svamp till henne på landet, vi ska nämligen dit alldeles inom kort. Så det ska jag göra. Jag kanske ska köpa en påse paprika till henne också? Blandade färger paprika kostar nämligen 19,90:-/kg på COOP Extra denna vecka 😉

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *