I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Lax till middag – men hur?! (suktar med bilder på olika laxrätter)

Oooh, har lagt fram cirka 500 gram fryst lax som ska tinas upp inför middagen. Dock vet jag inte riktigt vad jag ska göra utav den? Är faktiskt lite sugen på lax med nötter och teriyakisås, men jag har nog inte nötter hemma? Förslag mottages varmt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *