I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Blir ompysslad här hemma

Mamma är fortfarande kvar. Pappa är här också. Snart kommer även svärmor över. Mamma har precis stekt pannkakor som vi har avnjutit till lunch. Riktigt frasiga sådana :-)

Jag ska tydligen få barnvakt för ett par timmar, vilket ska bli skönt. Mina föräldrar ska ta med sig barnen på en bilresa här i Stockholm :-)

Senare kommer gubben hem och det ska bli skönt. De sitter på flyget just nu och landar på Arlanda om någon timme.

Hörs senare!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *