I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Senare i veckan bär det av till Skansen med barnen!

Yeyy, om några dagar ska jag och barnen iväg till Skansen tillsammans med vänner. Det kommer att bli riktigt mysigt med en heldag där. Kollade dessutom precis väderkanalen, så att det inte blir spöregn när vi ska dit, för annars måste vi skjuta på utflykten. Det ser helt okej ut just nu enligt prognosen.

Bilderna i detta inlägg är från Skansen när vi var där för ganska så nära två år sedan. Fler bilder från den utflykten finns här.

Jag tar förmodligen med mig egen mat dit, så att jag vet att barnen verkligen äter och inte kastar två tredjedelar av maten som kostar minst 80 spänn tallriken. Får se vad jag ska styra upp för något gott… Förslag? Plättar fixar jag garanterat, men det lär ju barnen äta upp på bussen ned till centrum 😉

Det blir nog mat och dryck i den fina röda picknick-korgen jag fick hembudat med matiga nyheter från Fjällbrynt för några veckor sedan :-) Visst är den snygg?! :-)

2 reaktioner på ”Senare i veckan bär det av till Skansen med barnen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *