I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 16 år, Joshua, 12 år och Alyssa, 7 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

TIPS till er Mondobloggare: Gör så att era bloggadresser går att klicka in sig på via kommentarsfältet! Guide så att ni kan direktlänka era bloggar

Lägger om detta inlägg på nytt igen då flera kommenterar men jag kan inte komma åt era bloggar…

Hej alla fina Mondobloggare! Många av er kommenterar inne hos mig och när jag vill svara tillbaka, så kommer jag inte in på era bloggar, detta för att ni inte har fyllt i era fullständiga bloggadresser. Ibland hittar jag er på startsidan, men många gånger inte, vilket är sttri.

Här kommer en simpel guide hur ni gör för att ordna så att ni direktlänkas när ni kommenterar i andra bloggar:

  1. Gå in på ”adminpanel”.
  2. Klicka på ”användare” och därefter ”din profil”.
  3. Scrolla ned till ”kontaktinformation” och fyll i fullständigt bloggadress intill ”webbplats”.
  4. Spara.

– Klart! Svårare än så är det inte!

6 thoughts on “TIPS till er Mondobloggare: Gör så att era bloggadresser går att klicka in sig på via kommentarsfältet! Guide så att ni kan direktlänka era bloggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *