I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

VI VANN! Popcornmannen Poppe mjukis

Vi vann! Jag slängde in en motivering hos Popcornmannen på Facebook och vann denna fina mjukis till sönerna :-) Joshua skrek ”Popcornmannen” direkt när vi öppnade paketet :-) Tidigare inlägg om Popcornmannen och produkter vi fått hem, finns här.

Min motivering till vinst:

Jag skulle vilja vinna för att jag tycker att det är bra med pedagogiska böcker och
leksaker för barn, då det inte bara blir lek, utan även lärdom :-)

Kolla in webbshopen här.

3 reaktioner på ”VI VANN! Popcornmannen Poppe mjukis

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *