I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Det går förvånansvärt bra med Joshua nu, gällande nappen väck och att bli blöjfri

Joshua på förskolan tidigare i veckan.

Jag kan räkna på en hand hur många gånger Joshua har frågat efter nappen sedan jag en söndag för någon månad sedan gömde undan dem alla. Han somnar som han ska och det går verkligen finfint. Någon vecka därefter kom jag på att det bara var två månader kvar tills han fyllde 3 år och då tycker jag att barn ska vara blöjfria – om det inte är något särskilt bakomliggande förstås, att de måste ha blöja längre.

Det här att vänja av blöjan har fungerat väldigt bra och jag tror nog att han hinner bli blöjfri innan eller omkring tre års ålder! Joshua vill väldigt gärna gå i kallingar, som storebror och det har gjort susen. Fösta gångerna kissade han igenom, men både pappa och storebror visade hur man skulle gå tillväga, så nu kommer det bara lite kiss i brallan när han inte tänker sig för. Annars säger han till att han behöver kissa och vi kontrar med att han ska gå till toaletten och utföra sitt behov.

Från och med i onsdags, har Joshua även varit blöjfri på förskolan och det har fungerat alldeles utmärkt. Han är så himla duktig!

Glada och stolta föräldrar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *